Additive manufacturing in metaal en kunststof

Palio brengt u in contact met de juiste partij voor uw vraagstuk!

Palio is specialist op het gebied van Rapid Prototyping, Rapid Manufacturing en 3D printing. Er zijn zoveel termen voor deze vergelijkbare technieken, dat het voor menigeen al snel onoverzichtelijk wordt. Palio kent alle mogelijkheden en onmogelijkheden, en heeft een groot internationaal netwerk, bestaand uit specialisten op elk gebied. Palio brengt u graag in contact met de juiste specialist voor uw vraagstuk!

Palio brengt dus partijen met elkaar in contact, waarna deze zelf het project af kunnen handelen. Als "bruggenbouwers" tussen verschillende landen benaderen wij namens u mogelijke klanten over de grens en brengen beide partijen in contact met elkaar. Zo vertegenwoordigt Palio bijvoorbeeld het Duitse bedrijf Voxeljet, specialist op het gebied van Rapid Prototyping, in Nederland.

Voor deze grensoverschrijdende activiteiten zijn verschillende subsidiemogelijkheden beschikbaar. Palio adviseert u hierbij graag. Wilt u ook uw klantenkring over de grens uitbreiden? Palio staat u met raad en daad terzijde!
 
Met vriendelijke groet, Henk ten Dolle
Directeur Palio 
 

Palio is lid van: