Referenties

De hieronder genoemde bedrijven maken al gebruik van de diensten van Palio. Hebt u ook behoefte aan hulp om over de grens zaken te doen?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Palio!


Voxeljet

Voxeljet

Duits bedrijf dat zich toegelegd heeft op Rapid Prototyping en Rapid Manufacturing. Produceert 3D-printers, en naast kunststof prototypes bijvoorbeeld ook zandgietvormen. Daarmee kunnen zeer complexe (metalen) producten gegoten worden, zonder dat daarvoor in gereedschappen geïnvesteerd hoeft te worden! Palio helpt Voxeljet de Nederlandse markt te benaderen; de eerste succesvolle projecten zijn hieruit al voortgevloeid!

Kijk voor meer informatie op www.voxeljet.de


RWP

RWP

Specialist als het gaat om gieterijtechniek. Zowel op het gebied van software, simulatie als technische know-how omtrent het gietproces. Palio representeert RWP in Nederland.

Kijk voor mee informatie op www.rwp-simtec.de


Mecon Engineering

Mecon Engineering

Innovatief engineeringbureau dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van speciaalmachines en precisietechnologie. Mecon is voornamelijk actief in Nederland, en wil daarnaast nu ook de Duitstalige markt gaan betreden. Palio helpt het bedrijf op weg over de grens. De eerste stap is een Duits- en Engelstalige folder, waarna Palio nu mogelijke Duitse partnerbedrijven benadert.

Kijk voor meer informatie op www.mecon.nl


Realizer 

Realizer SLM

Duitse producent van machines voor Selective Laser Melting. Zeer uiteenlopende metaalsoorten kunnen verwerkt worden, zelfs goud!

Kijk voor meer informatie op www.realizer.com


Beyer3D

Tübinger Stahl Feinguss

Duitse specialist in het gieten van (roestvast) staal, met een gewicht van ongeveer 10-30kg.

Kijk op www.tuebinger-stahl-feinguss.de voor meer informatie.


WIDE industrial design

WIDE industrial design

Ontwerpbureau dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en optimaliseren van kunststof en metalen (consumenten)producten. Aspecten als gebruiksgemak, kostprijsreductie, vormgeving, maakbaarheid en ergonomie komen daarbij aan de orde. Daarnaast kan WIDE industrial design ook het grafisch ontwerp van uw huisstijl, drukwerk en reclamemateriaal voor u verzorgen.

WIDE - een brede kijk op ontwerpen! Meer info:www.wide-design.nl


Metallgiesserei Stauss

Metallgiesserei Stauss

Duitse gieterij die is gespecialiseerd in het gieten van prototypes, kleine en middelgrote series van producten in aluminium en magnesium.

Kijk voor meer informatie op www.metallgiesserei-stauss.de


MK Technology

MK Technology

MK Technologie houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van speciale machines voor precisiegieten van metalen en kunststof op het gebied van Rapid Prototyping en Rapid Manufacturing.

Voor meer informatie: www.mk-technology.com


Talentenpark 

Talentenpark

De Nederlandse onderneming biedt eenmanszaken en zelfstandig ondernemers flexibele kantoorruimte aan in grensplaats Winterswijk. Palio bouwt momenteel voor Talentenpark aan een internationaal netwerk van ondernemers met zeer uiteenlopende talenten. Zo vlakbij de grens is het een uitgelezen ontmoetingsplek voor Duitse en Nederlandse ondernemingen die de markt in het buurland willen leren kennen!

Kijk voor meer informatie op www.talentenpark.nl